Τα δρομολόγια του ΙΟΝΙΣ από Καστέλι προς Αντικύθηρα, Κύθηρα, Πελοπόννησο, Πειραιά

Κανένα σχόλιο

Ανακοινώθηκαν σκορπώντας χαμόγελα τα δρομολόγια του πλοίου «IONIS» που συνδέει το Καστέλλι Κισάμου με τον Πειραιά, την Πελοπόννησο (Γύθειο), τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα για την περίοδο που θα διαρκέσει από τις 16 Απριλίου μέχρι και την 1η Ιουλίου.

Τα νέα είναι πραγματικά χαρμόσυνα για την ναυσιπλοΐα, αφού η συγκεκριμένη προσθήκη αποτελεί πραγματικά αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών του νησιού μας, μιας και ήταν παράλογο να μην συνδέεται η Κρήτη κατευθείαν με την Πελοπόννησο.

Δείτε τα δρομολόγια του «IONIS»

"Sponsored links"

neoiorizontes.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις