Τα ζητήματα υγείας δε λύνονται με την αστυνομία, κ. Μητσοτάκη

1 Σχόλιο

Γιατί αυτό είναι ένα λοκντάουν, η απόφαση αντιμετώπισης ενός ζητήματος υγείας μέσω της καταστολής ελευθεριών. Και φαίνεται ότι επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, αυτό είναι ένα μοτίβο που επαναλαμβάνεται.

To μεταναστευτικό πρόβλημα ο κ. Μητσοτάκης το αντιμετώπισε με την αστυνομία.

Τα προβλήματα στην παιδεία και τα αιτήματα των μαθητών τα αντιμετώπισε με την αστυνομία.

"Sponsored links"

Τα προβλήματα στα πανεπιστήμια τα αντιμετωπίζει με την ίδρυση αστυνομίας στα… πανεπιστήμια.

Και το πρόβλημα που αποτελεί η πανδημία το αντιμετωπίζει με την αστυνομία.

Και αν δεχθούμε ότι η πρώτη περίοδος του λοκντάουν ήταν αναπόφευκτη, το ίδιο δεν ισχύει για τη δεύτερη αφού η κυβέρνηση απότυχε να ενισχύσει το σύστημα υγείας για αυτό που ήταν βέβαιο ότι θα συμβεί, δηλαδή τον ερχομό του δεύτερου κύμματος της πανδημίας.

Μάλιστα, στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο κ. Κυρανάκης, όχι μόνο δεν αναγνώρισαν ότι κάτι δεν έγινε καλά αλλά έσπευσαν να τα ρίξουν και στους… επιστήμονες επειδή “αργούν” να φτιάξουν το εμβόλιο σημειώνοντας με στόμφο ότι “στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων”.

Κατώτερη των περιστάσεων η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, όχι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία οδήγησε τη χώρα σε δεύτερο λοκντάουν και αστυνομοκρατία για να ελέγξει την πανδημία του κορωνοϊού.

Ας ελπίσουμε ότι έστω και αυτή τη στιγμή στην κυβέρνηση θα σοβαρευτούν, και με ενέργειες ουσιαστικές που δε θα ρίχνουν όλο το βάρος της ευθύνης στους πολίτες και στην αστυνόμευσή τους, θα απεγκλωβίσουν τη χώρα από μία κατάσταση πολύ δύσκολη για την οποία έχουν μεγάλο μέρος ευθύνης.

 

 

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Lusnem Nik

    Οντως, η ηλιθιότητα δεν αντιμετωπίζεται με την αστυνομία……..

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις