Μια φωτογραφία των Λευκών Ορέων σήμερα και 1 χρόνο πριν φανερώνει πόσο βαρύς είναι ο φετινός χειμώνας

Κανένα σχόλιο

Ο φετινός χειμώνας ήταν σίγουρα βαρύς και αυτό αποτυπώθηκε και στη συχνότητα αλλά και στην ένταση των βροχοπτώσεων. Αλλά ήταν πολύ πιο έντονος και όσον αφορά τις χιονοπτώσεις.

Η σύγκριση μάλιστα με τον περυσινό ξηρό και με μικρή διάρκεια χειμώνα προκαλεί σίγουρα εντύπωση.

Αυτή η διαφορά αποτυπώνεται και σε δύο φωτογραφίες οι οποίες τραβήχθηκαν από το ίδιο σημείο με χρονική απόσταση ενός ακριβώς χρόνου.

"Sponsored links"

Όπως φαίνεται, η κορυφή Καλόρος των Λευκών Ορέων στις 9 Μαρτίου του 2018 είναι ένα πολύ διαφορετικό μέρος από την κορυφή που βλέπουμε στη σημερινή φωτογραφία.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στη σελίδα Λευκά Όρη – Χανιά Κρήτης

Δείτε την:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις