Τα μεικτά κλιμάκια ΣΔΟΕ – Οικονομικής Αστυνομίας βγήκαν…παγανιά στην Κρήτη!

Κανένα σχόλιο

Οι εντολές ήταν σαφείς: Θα πάτε παντού στις τουριστικές περιοχές, στο κέντρο της πόλης, θα σαρώσετε τα πάντα! Οπερ και εγένετο! Χθες το βράδυ μεικτά κλιμάκια από την Υπηρεσία Ερευνών της ΑΑΔΕ – από Αθήνα και Κρήτη- σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία ξεσκόνισαν τα καταστήματα στο κέντρο του Ηρακλείου και όχι μόνο!

Ο έλεγχος δεν αφορούσε μόνο τα οικονομικά, τις αποδείξεις, τι κοβόταν και τι όχι, αλλά ακόμη και τη χρήση των κοινοχρήστων χώρων από τις ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες κλπ.

Δημοτική αστυνομία με…μεζούρες και ηλεκτρονικά συστήματα μετρούσαν, κατέγραφαν τα πάντα, έκοβαν πρόστιμα!

"Sponsored links"

Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτές οι έφοδοι έγιναν νύχτα Σαββάτου όταν τα καταστήματα ήταν γεμάτα κόσμο, οι αστυνομικοί και οι ελεγκτές κινούνταν ανάμεσα στα τραπέζια…τύπου “μην ενοχλείστε” , μετρούσαν και σημείωναν.

Φυσικά δεν έλειψαν οι γκρίνιες και οι μικροεντάσεις από καταστηματάρχες και από κόσμο που…ενοχλήθηκε από την παρουσία τους. “Τέτοια μέρα έρχεστε που θέλουμε να δουλέψουμε. τι είναι αυτά” και άλλα άκουγες όλη την ώρα…για να λάβουν την απάντηση από τους ελεγκτές: “Πότε να έρθουμε όταν είστε κλειστά”;

Φαίνεται πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν εντατικά σε όλη την Κρήτη για όλη την περίοδο του Αυγούστου!

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις