Τα παίρνει πίσω ο Άδωνις για εισπρακτικές: Να κυνηγάνε τον κόσμο αλλά μόνο όσους δεν τυγχάνουν προστασίας

Κανένα σχόλιο

Μπορεί η συντριπτική πλειονότητα των εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων να έχει πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση που έχει δημιουργήσει η επέλαση του κορωνοϊού, ωστόσο οι εισπρακτικές, μέσω… τηλεργασίας, συνεχίζουν απτόητες το έργο τους.

Μάλιστα βρήκαν αρωγό και τον ίδιο τον υπουργό Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη ο οποίος μιλώντας στον Alpha 98,9 και το «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο, τόνισε πως «όσοι δεν ανήκουν στην περίμετρο της προστασίας αυτοί πρέπει να πληρώνουν τα χρέη τους και σε αυτούς μπορούν να παίρνουν τηλέφωνα. Η 3μηνη αναστολή έχει δοθεί σε όσες κατηγορίες πολιτών έχουν χαρακτηριστεί πληττόμενες. Δηλαδή οι δικαιούχοι των 800 ευρώ, οι επιχειρηματίες που οι επιχειρήσεις τους ανήκουν στους ΚΑΔ κλπ. Το 75% του πληθυσμού ανήκει στις πληττόμενες κατηγορίες. Αυτοί που δεν ανήκουν, όπως για παράδειγμα είναι ένα ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων, που παίρνουν κανονικά τον μισθό τους, πληρώνουν κανονικά».

«Δεν ενθαρρύνουμε τη γενική παύση πληρωμών. Όσοι είναι πληττόμενοι έχουν 3μηνη αναστολή, όσοι δεν είναι,οι εισπρακτικές μπορούν να παίρνουν τηλέφωνο».

"Sponsored links"

Πάντως, σύμφωνα με καταγγελίες που φτάνουν στην εφημερίδα μας, οι εισπρακτικές δεν κάνουν διαχωρισμό μεταξύ πληττόμενων ή μη αφού συνεχίζουν και πέρνουν τηλέφωνα σε όλους… κανονικά

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις