Τα Χανιά αποχαιρέτησαν το 2020 με εντυπωσιακό σόου με τον φωτισμό στο ανακαινισμένο Ρολόι του Δημοτικού Κήπου | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Στα Χανιά αποχαιρετίσαμε το 2020 με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο, που κατάφερε να ενώσει την ιστορία με τη σύγχρονη εποχή.

Το προσφάτως ανακατασκευασμένο Ρολόι του Δημοτικού Κήπου Χανίων, που κατασκευάστηκε το 1927 και τα τελευταία πολλά χρόνια έστεκε σιωπηλό και σκοτεινό, ξαναγίνεται σημείο αναφοράς.

Με ανανεωμένο, σύγχρονο φωτισμό και μηχανισμό, αλλά και νέα καμπάνα που ηχεί ξανά και ανακοινώνει την ακριβή ώρα της πόλης, όλη τη μέρα.

"Sponsored links"

Ο Δήμος Χανίων με αφορμή την υποδοχή του νέου έτους, επισημοποίησε την είσοδο του Ρολογιού στην καθημερινή ζωή της πόλης, με ένα φαντασμαγορικό σόου φωτισμών, που κατάφεραν να ενώσουν τις εποχές και να μεταφέρουν το εμβληματικό κτίριο των Χανίων, από το παρελθόν στο μέλλον.

Το εντυπωσιακό δρώμενο έγινε υπό τους ήχους σύγχρονης ψηφιακής μουσικής, σε πρωτότυπη συμφωνική ενορχήστρωση. Θερμές ευχές σε όλους για μία καλύτερη χρονιά, ένα λαμπρότερο έτος για τα Χανιά μας!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις