Τα 5 σποτ των υποψήφιων Δημάρχων Χανίων | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Η προεκλογική περίοδο φτάνει στο τέλος της και ένα από τα στοιχεία της εκλογικής μάχης για τον Δήμο Χανίων ήταν και τα σποτ που δημιούργησαν οι συνδυασμοί για να προβάλλουν το μήνυμά τους.

Πέντε από τους οκτώ συνδυασμούς στα Χανιά έφτιαξαν σποτ. Η Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος με επικεφαλή τον Γιάννη Σαρρή, η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλή τον Νίκο Βουρλάκη και η Ανταρσία στα Χανιά με επικεφαλή τον Σεραφείμ Ρίζο δεν έφτιαξαν κάποιο σχετικό σποτ, όμως όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί παρουσίασαν βίντεο με πρωταγωνιστές τους επικεφαλείς των συνδυασμών.

Παρουσιάζουμε τα 5 βίντεο:

"Sponsored links"

Αρχοντάκης Γρηγόρης  – Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Ημέρας

Βάμβουκας Τάσος – Δήμος Ενεργών Πολιτών

Δαμιανάκης Ευτύχης – Χανιά – Κοιτάμε μπροστά


Παπαδογιάννης Άρης – Η απάντηση…Τα Χανιά μας

Σημανδηράκης Παναγιώτης  – Για τα Χανιά

[yop_poll id=9]

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις