Τα drones που υψώνονταν διαρκώς στην Κρήτη παρακολουθούσαν τον συνωστισμό στα πανηγύρια!

Κανένα σχόλιο

Γράφαμε πριν μερικές μέρες για το…σουλάτσο που κάνουν τα drones πάνω από την Κρήτη νυχτερινές ώρες κυρίως.

Τα έχουν δει πολλοί συμπολίτες μας, υπήρξε ανησυχία, υπήρξαν και ερωτήματα από αρμόδιες υπηρεσίες που ερεύνησαν το θέμα.

Φαίνεται πως μια πρώτη εξήγηση είναι ότι τα drones αυτά είναι της Πολιτικής Προστασίας και τα έχουν σηκώσει διάφορα στελέχη συλλόγων που έχουν συνεργαστεί και προσπαθούν να έχουν μια εικόνα από μαζώξεις και πανηγύρια- ειδικά αυτά που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.

"Sponsored links"

Τέτοια drones χρησιμοποιήθηκαν στην περιοχή Αρχανών, Καστελίου, Αρκαλοχωρίου κλπ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις