Τελικά, ποιοι είναι πιο χρήσιμοι σε μία κοινωνία, οι χρηματιστές ή οι σκουπιδιάρηδες;

Κανένα σχόλιο

Με όλα αυτά που έχουν συμβεί αποτυπώθηκε στο μυαλό και του πιο αδαή ότι για μία κοινωνία είναι πολύ πιο χρήσιμοι οι σκουπιδιάρηδες, οι ντελιβεράδες, οι υπάλληλοι στα σούπερ μάρκετ, οι γιατροί και το προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία, οι κοινωνικοί λειτουργοί, οι καθαριστές, οι εργαζόμενοι στα γηροκομεία, αλλά και οι φορτηγατζηδες, οι άνθρωποι που εργάζονται σε κάθε είδους μεταφορές, οι δάσκαλοι.

Από την άλλη παντελώς άχρηστοι αποδεικνύονται οι τραπεζίτες, τα λογής λογής golden boys, οι μαρκετίστες, οι χρηματιστές, όλη αυτή η τάξη ανθρώπων που αυτοί συχνά – πυκνά κουνάνε και το δάκτυλο και ζητούν ακόμη περισσότερες θυσίες, ακόμη μεγαλύτερες περικοπές σε μισθούς και δικαιώματα…

Είναι από τα καλά της επιδημίας του κορωνοϊού. Πως ξεχωρίζει η ήρα από το σιτάρι…

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις