Τεράστιο πλήγμα: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις στην Κρήτη από τη Δανία μέχρι τις 31 Αυγούστου

Κανένα σχόλιο

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας ανακοίνωσε ότι παρατείνεται η αναστολή όλων των «περιττών» ταξιδιών μέχρι τις 31 Αυγούστου. Την είδηση γνωστοποίησε ο μεγάλος ταξιδιωτικός οργανισμός Spies Rejser ο οποίος με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί πως ακυρώνονται όλες οι πτήσεις μέχρι τις 31 Αυγούστου με εξαίρεση τις χώρες Γερμανία, Νορβηγία και Ισλανδία.

Το πλήγμα για την Κρήτη και ειδικά για τα Χανιά είναι μεγάλο, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία της Fraport τα τελευταία χρόνια  η Δανία είναι στις τέσσερεις πιο δημοφιλείς χώρες προέλευσης των τουριστών μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο, την Νορβηγία και την Σουηδία.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα και με την ετήσια έρευνα που διεξάγεται από τη συνεργασία των πανεπιστημίων της Κρήτης, του Πολυτεχνείου καθώς και του ΜΑΙΧ, το 2019 από την Δανία αφίχθησαν στο αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης το 12,5% των επισκεπτών και το 2018 το 13,2% ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά για το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν περίπου στο 15% και για Σουηδία και Νορβηγία στο 14%.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις