Τεχνική σύσκεψη για την επανεκκίνηση του έργου της «Διασύνδεση του Κόμβου των Μουρνιών»

Κανένα σχόλιο

Με πρωτοβουλία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρη Παπαδογιάννη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/05/2020, συνάντηση στα γραφεία του οργανισμού, για το σημαντικό οδικό έργο που αφορά την «Διασύνδεση του Κόμβου των Μουρνιών».

Μετά από τις πρωτοβουλίες που έλαβε  ο κ. Παπαδογιάννης από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση της δρομολόγησης όλων των σχετικών εγκρίσεων που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, στόχος από εδώ και στο εξής είναι ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, για την άμεση επανεκκίνηση του έργου.

Στη συνάντηση, συμμετείχαν εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας «ΚΑΠΠΑ ΤΕΧΝΙΚΗ» καθώς και του επίσημου υπεργολάβου  του έργου «ΥΠΟΔΟΜΗ ΑΕΤΕ», ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ., κ. Γεώργιος Αγαπάκης και οι επιβλέποντες μηχανικοί ,   από τους οποίους ο κ. Παπαδογιάννης ζήτησε να υπάρξει  κατάλληλος συντονισμός προκειμένου, μόλις γίνει η επανεκκίνηση του έργου, να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις, οι εργασίες να περατωθούν άμεσα και το έργο να δοθεί σε χρήση.

"Sponsored links"

«Στόχος μας, από την πρώτη στιγμή, ήταν το έργο αυτό, που βρίσκεται σε στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό,  να ολοκληρωθεί. Σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων αλλά και την τελική έγκριση που λάβαμε πρόσφατα από το Περιφερειακό Συμβούλιο, άνοιξε ο δρόμος, για την επανεκκίνηση του. Σήμερα, συζητήσαμε με τους εκπροσώπους των τεχνικών εταιρειών που εμπλέκονται στην κατασκευή του, για το πως όλοι μαζί,  θα συντονιστούμε σωστά, έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος, από την άμεση ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις