20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τηλεθέαση: Tι έκανε το Voice απέναντι στην ταινία «Καζαντζάκης»

Ημερομηνία:

To Voice επέστρεψε στην τηλεόραση την Παρασκευή με νέα μέρα προβολής  καθώς θα προβάλλεται πλέον κάθε Παρασκευή στις 21:00 μετά και την έλευση του νέου Survivor.

Ωστόσο, το μουσικό ριάλιτι είχε αντιπάλους την εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη στο MEGA, «Έλα και θα δεις» καθώς και την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, το Voice κέρδισε την πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο με ποσοστά 19,8% και 23,6% αντίστοιχα.

Το κινηματογραφικό φιλμ «Καζαντζάκης» σημείωσε επίσης υψηλά νούμερα τηλεθέασης αποσπώντας το 17,7% του δυναμικού κοινού και το 17,6% στο γενικό σύνολο. Έτσι, μετά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας «Ευτυχία» στον ίδιο σταθμό έρχεται ακόμα μια κινηματογραφική ταινία να σημειώσει ποσοστά – ρεκόρ στην τηλεοπτική της προβολή.

Η εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Έλα και θα δεις» σημείωσε ποσοστά 2,5% στο δυναμικό κοινό και 3,3% στο γενικό σύνολο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...