Τηλεοπτικές άδειες: Κατέθεσαν ΣΚΑΪ, Star, Alpha, ANT1, Έψιλον και η Τηλεοπτική Ελληνική – Έληξε η προθεσμία

Κανένα σχόλιο

Έληξε η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες.

Λίγο μετά τις 10:00;κατατέθηκε ο πρώτος φάκελος από τον Γενικό Διευθυντή του Σταθμού Star, Κάρολο Αλκαλάϊ. Αργότερα, λίγο πριν τη 01.00 ο σταθμός ALPHA γίνεται το τρίτο κανάλι που κατέθεσε τον φάκελο υποψηφιότητάς του. Λίγο μετά τη 01.00 κατέθεσε ο Στρατής Λιαρέλης για λογαριασμό του Ant1. Λίγο πριν τις 2 κατέθεσε στο κανάλι «Ε» δια χειρός του οικονομικού διευθυντή, Δημήτρη Δημαρέλη. Μισή ώρα αργότερα, η εταιρεία Τηλεοπτική Ελληνική κατέθεσε τον δικό της φάκελο. Πρώτος, κατέθεσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ την Τρίτη (07.01)

Yπολογίζεται πως περίπουστις 17.30 το απόγευμα θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των υποψηφίων που διεκδικούν μία τηλεοπτική άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας.

"Sponsored links"

Πλέον η Ολομέλεια του ΕΣΡ θα συσκεφθεί, και αφού αρχικά πραγματοποιηθεί ο πρώτος τυπικός έλεγχος των δικαιολογητικών, θα ανακοινώσει τη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων που θα περάσουν στην διαδικασία της αποσφράγισης.

Για τα κανάλια που μπορεί να λειτουργούν τώρα αλλά δεν πρόκειται να καταθέσουν συμμετοχή, τότε θα «πέσει μαύρο» καθώς θα αναγκαστούν να διακόψουν την εκπομπή τους.

«Τρεις μήνες μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού διακόπτεται το σήμα σε όσους δεν διεκδικούν τηλεοπτική άδεια», λέει ο νόμος.

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today