Την άμεση έγκριση πιστώσεων αποκατάστασης του οδικού δικτύου ζητούν Σταθάκης, Πολάκης, Βαγιωνάκη, Μπαλωμενάκης

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

Από το πρωί σήμερα 14.02.2019, οι βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, Παύλος Πολάκης, Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης που βρίσκονται στην  Αθήνα,  είναι σε συνεχή επαφή με τους Δημάρχους του νομού Χανίων.

Οι βουλευτές είχαν σειρά επαφών με τις αρμόδιες αρχές (Υπηρεσία πολιτικής προστασίας, Υπουργεία Υποδομών, Ανάπτυξης και Εσωτερικών) και ζήτησαν την άμεση έγκριση πιστώσεων αποκατάστασης του δημοτικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, καθώς και του ΒΟΑΚ, όπως, επίσης, και των λοιπών υποδομών που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις