Την αποκατάσταση προβλημάτων στο οδικό δίκτυο στα Λειβάδια από τρέχοντα ύδατα ζητά η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων από τον Δήμαρχο Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Mε κείμενο που δημοσιοποιεί προς τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων αναφέρεται στις φθορές στο οδικό δίκτυο στα Λειβάδια εξαιτίας της διάβρυσης από τρέχοντα ύδατα, για τα οποία ο Δήμος Πλατανιά, εδώ και χρόνια, δεν έχει δώσει λύση.

Πιο αναλυτικά στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Στην παραλιακή περιοχή Πύργου Ψηλονέρου, στην περιοχή Λειβάδια παρατηρούνται φθορές στο οδικό δίκτυο που οφείλονται σε διάβρωση από τρέχοντα ύδατα εδώ  και  αρκετά χρόνια χωρίς ο Δήμος να έχει δώσει λύση σ΄αυτό.

"Sponsored links"

Α) Νερά που κατηφορίζουν υποσκάπτουν την άσφαλτο ενώ λιμνάζουν σε ορισμένα σημεία δημιουργώντας και εστίες κουνουπιών.

Β) Υπήρχε μεγάλο αποστραγγιστικό αυλάκι με κατεύθυνση προς την θάλασσα στην ίδια περιοχή έχει πρόσφατα περιφραχθεί και ενσωματωθεί σε παρακείμενο οικόπεδο και έχει μπαζωθεί σε ορισμένα σημεία του, ενώ το συρματόπλεγμα  έρχεται και ακουμπά στην άσφαλτο χωρίς ο Δήμος να έχει δώσει λύση και σ΄αυτό το θέμα . ΓΙΑΤΙ;

Τα παραπάνω θέτουμε υπόψη σας, προκειμένου να μεριμνήσετε λόγω αρμοδιότητας για την αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Σημ. Προς τον κ. Δήμαρχο.  κ. Δήμαρχε η περιοχή όπως ξέρουμε είναι αναπτυσσόμενη και αν δεν βάλουμε  τα  θεμέλια τώρα  θα συναντήσουμε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις περιοχές Σταλό και Αγ. Μαρίνα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • InfowarΚΥΡΙΑΚΗ, 3:00 pm - 4:00 pmμε τον Άρη Χατζηστεφάνου
    Το INFOWAR μεταδίδεται τα τελευταία επτά χρόνια από ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο και βρίσκεται συνεχώς στις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας. Η εκπομπή είναι παραγωγή της Infowar Productions, δημιουργού μεταξύ άλλων των ντοκιμαντέρ Debtocracy και Catastroika, που είδαν τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια θεατές μόνο στο Ιντερνετ.