Την κατάθεση τροπολογίας για τον νόμο που αναστέλλει τη διαδικασίας της αντικατάστασης σκιαδίων ζήτησε ο Τ. Βάμβουκας από τον Υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή

Κανένα σχόλιο

Τελικώς, δημιουργείται πρόβλημα από τον νόμο που πέρασε η κυβέρνηση σχετικά με τα σκιάδια με τον Δήμαρχο Χανίων σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή να ζητά την κατάθεση σχετικής τροπολογίας ώστε να επιλυθεί το ζήτημα.

Διαβάστε τι αναφέρει δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα, Πέμπτη 7/12/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα, που αφορά στον Ν. 4504/17.

"Sponsored links"

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, συζητήθηκε το θέμα, που έχει προκύψει στον Ενετικό Λιμένα των Χανίων, δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και ο Δήμαρχος Χανίων ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για το πρόβλημα, που δημιουργεί ο εν λόγω Νόμος, που αναστέλλει τη διαδικασία αντικατάστασης των σκιαδίων στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Δηλώθηκε ότι δεν υπήρχε σκοπιμότητα από μεριάς του Υπουργείου στον συγκεκριμένο Νόμο να αναστείλει τη διαδικασία ειδικά για τον Ενετικό Λιμένα Χανίων και ότι στις προθέσεις του Δήμου δεν είναι να υπάρξουν αιχμές έναντι οποιουδήποτε αλλά να επιλυθεί το πρόβλημα.

Ο Δήμαρχος Χανίων τέλος ενημέρωσε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ότι θα θέσει το θέμα προς συζήτηση στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο και ζήτησε να υπάρξει τροπολογία, ώστε να επιλυθεί το ζήτημα, εξαιρώντας περιπτώσεις, όπως αυτής των Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις