Την Κυριακή ο 3ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου

Κανένα σχόλιο

H Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνει τον 3ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Sentido Pearl Beach στο Ρέθυμνο.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

11:00 – 11:30 Προσέλευση – Έναρξη

"Sponsored links"

11:30 – 12:00 Χαιρετισμοί
• Σταύρος Αρναουτάκης – Περιφερειάρχης Κρήτης
• Μανόλης Χνάρης – Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης
• Γιώργης Μαρινάκης – Δήμαρχος Ρεθύμνου

12:00 – 12:20 «Παγκρήτιος Διαγωνισμός & Διεθνές Περιβάλλον Eλαιολάδου», Dr. Antonio Giuseppe Lauro, Eπικεφαλής της κριτικής επιτροπής, Σύμβουλος για την Αγροτική Ανάπτυξη της Περιφέρειας της Καλαβρίας.

12:20 – 12:40 «Αποτελέσματα Παγκρήτιου Διαγωνισμού, σχολιασμός & ποιοτικό προφίλ δειγμάτων» Έφη Χριστοπούλου, Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής, Χημικός, Εμπειρογνώμονας της Ε.Ε. και του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας.

12:40 – 13:30 Τελετή απονομής βραβείων και τιμητικών διακρίσεων

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today