“Την Κυριακή, όλοι μαζί Αλλάζουμε τα Χανιά!”: To σπότ του συνδυασμού “Για τα Χανιά” ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών

Κανένα σχόλιο

Βίντεο – σποτ έδωσε στη δημοσιότητα ο συνδυασμός “Για τα Χανιά” ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για το Δήμο Χανίων αυτή την Κυριακή.

Σε σχετικό μήνυμα αναφέρεται:

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, συμμετέχουμε, όλοι μαζί Αλλάζουμε τα Χανιά!

"Sponsored links"

Πορευόμαστε με τις αξίες και τα ιδανικά μας, προσηλωμένοι στον στόχο μας. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε όσο και αν το επιζητούν κάποιοι. Απευθυνόμαστε σε όλους και στέλνουμε μήνυμα για ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις