17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Την Κυριακή 10 Ιούνη παρουσιάζεται η δουλειά των σπουδαστών του Θεάτρου Κυδωνία

Ημερομηνία:

Την Κυριακή 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΔΩΝΙΑ, Υψηλαντών 12, η παρουσίαση της δουλειάς των σπουδαστών του δεύτερου και τρίτου έτους της Δραματικής Σχολής που λειτουργεί στον χώρο του θεάτρου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας Θεάτρου ΜΝΗΜΗ στα Χανιά. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας και θα επιτρέπεται μέχρι και την ώρα έναρξης της παρουσίασης εφ’ όσον θα υπάρχουν κενές θέσεις. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 10 Ιουνίου. Ώρα έναρξης 8.00 μ.μ.

Β΄ και Γ΄ έτος σπουδών. Σύγχρονο θέατρο. Διδασκαλία και υποκριτική: Μιχάλης Βιρβιδάκης.

Σκηνές από τα έργα:

  1. Γιον Φόσσε, Χειμώνας
  2. Ρίτσαρντ Καλινόφσκι, Το κτήνος στο φεγγάρι

Διάλειμμα 15΄

  1. Ντέννις Κέλλυ, Ορφανά
  2. Λαρς Νουρέν, Δαίμονες

Τα μαθήματα της Δραματικής Σχολής του θεάτρου Κυδωνία για την νέα περίοδο 2018-2019 θα αρχίσουν στις 8 Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν έγκαιρα με τη σχολή στα τηλέφωνα του θεάτρου 2821 092 395 και 6973 00 55 70 προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία εισαγωγής τους και το πρόγραμμα μαθημάτων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...