Την παραδειγματική τιμωρία των δραστών της “μαφιόζικου τύπου” εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Όλοι παραμένουν σοκαρισμένοι τόσο από την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά όσο όμως και από την ανακοίνωση ανάληψης ευθύνης για την ενέργεια από αυτοαποκαλούμενους αναρχικούς οι οποίοι, ούτε λίγο ούτε πολύ, προειδοποίησαν, ότι την επόμενη φορά θα τα κάψουν ολοσχερώς!  Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων δηλώνει ότι δεν προούνται από τέτοιες ενέργειες, διαπιστώνουν ότι πρόκειται για έγκλημα και όχι για πολιτική δράση και ως εκ τούτου ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Μια εντελώς ξένη προς τα πολιτικά ήθη στα Χανιά μαφιόζικου τύπου εμπρηστική επίθεση δέχτηκε σήμερα τα ξημερώματα ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων στα γραφεία του.

"Sponsored links"

Όποια και να ήταν τα κίνητρα των δραστών είναι απολύτως απαράδεκτα και αποδοκιμαστέα. Δεν πρόκειται να ακολουθήσομε καμιά έξαλλη και περιθωριακή ομάδα σε ακρότητες. Αποστολή μας, για την οποία λάβαμε πρόσφατα υψηλό ποσοστό λαϊκής εντολής και συναντάμε σήμερα τεράστια επιδοκιμασία, είναι να σώσουμε τη χώρα από την ανθρωπιστική κρίση και να θέσουμε τα θεμέλια για τη δημοκρατική, προοδευτική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας. Ενέργειες όπως αυτή δεν μας πτοούν.

Είμαστε σίγουροι ότι εκφράζομε το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου με τη διαπίστωση ότι εγκληματικές ενέργειες δεν γίνεται ανεκτό να αποτελούν μέρος της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Από την μεριά μας με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα συνεργαζόμαστε με τις αρχές για την αποκάλυψη των δραστών που πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά . Ζητάμε από όλο τον δημοκρατικό χανιώτικο λαό να αποδοκιμάσει την επίθεση. Όλοι μαζί αγνοούμε τις προκλήσεις και προχωράμε μπροστά!

Το Γραφείο Τύπου
του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις