Την Παρασκευή προφεστιβαλική εκδήλωση για το 12ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στον προαύλιο χώρο της κατάληψης Ρόζα Νέρα με ομιλία την Ελένη Πορτάλιου

Κανένα σχόλιο

Εν όψει του 12ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών θα πραγματοποιήσει προφεστιβαλική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο της κατάληψης Ρόζα Νέρα.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Καλούμε κάθε Χανιώτη στην προφεστιβαλική εκδήλωση του 12ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ κοινωνικής αλληλεγγύης.

"Sponsored links"

Θέμα της εκδήλωσης η υπεράσπιση των δημοσίων αγαθών, φυσικών πόρων και περιβάλλοντος, τα οποία απειλούνται από τις προτάσεις “αξιοποίησής” τους. Ταυτόχρονα, οι ελεύθεροι, δημόσιοι χώροι περιορίζονται, το δικαίωμα στην κατοικία αμφισβητείται στην πράξη και ελεύθεροι, κοινωνικοί χώροι καταστέλλονται.

Θα συζητήσουμε αυτά τα ζητήματα μαζί με το ερώτημα της οργάνωσης διεκδικήσεων για μία πόλη όχι μόνο βιώσιμη,  αλλά και δημιουργική και ζωντανή, με εισηγήτρια την Ελένη Πορτάλιου (Αρχιτέκτων Μηχανικό) και με παρεμβάσεις από σωματεία, πρωτοβουλίες και κινήματα της πόλης.

Θα ακολουθήσει συναυλία με ήχους από τη Μεσόγειο από το μουσικό σχήμα Dalkania.

Παρασκευή 14/7, στις 20:30, στον προαύλιο χώρο της κατάληψης Ρόζα Νέρα.

Διοργάνωση: 12o Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης

poster_v2-1

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today