Την Παρασκευή 3 Απριλίου θα βγουν στα μπαλκόνια και θα ψάλλουν «ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ» για να προστατεύσει την ανθρωπότητα η Παναγία

Κανένα σχόλιο

«Κάλεσμα Αλληλεγγύης, Ικεσίας και Προσευχής» είναι ο τίτλος του κειμένου που υπογράφει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας κ. Νίκος Ευθυμιάδης.

Στο κείμενο που απευθύνεται προς όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες απευθύνεται κάλεσμα «να παρακαλέσουμε  την Παναγία  μας, να προστατεύσει  την  Ανθρωπότητα  και την  Ελλάδα μας από αυτή  την Πανδημία, ψάλλοντας  το «ΤΗ  ΥΠΕΡΜΑΧΩ»»

Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

"Sponsored links"

Σας προσκαλώ  την Παρασκευή   3 Απριλίου  2020, στις  9 το βράδυ από τα μπαλκόνια, τις  αυλές  και τα  παράθυρα, όλες  οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, από  κάθε  γωνία του κόσμου, ως  Κραυγή Ικεσίας να παρακαλέσουμε  την Παναγία  μας, να προστατεύσει  την  Ανθρωπότητα  και την  Ελλάδα μας από αυτή  την Πανδημία, ψάλλοντας  το «ΤΗ  ΥΠΕΡΜΑΧΩ».

Ας  ενώσουμε  τις  φωνές μας, όλες και όλοι, με αισιοδοξία  και  ελπίδα, νέοι  και ενήλικες,  πιστοί και μη, πλούσιοι  και πτωχοί, άρχοντες  και αρχόμενοι, με την  φωνή  της  ψυχής,  ικετεύοντας την βοήθεια   της   Παναγίας   για τη   ΝΙΚΗ κατά  του  κορωνοιού  και το δύσκολο  Αύριο.Με την σκέψη  μας     στους  πάσχοντες, στους υπερήλικες, στους  φτωχούς,στους  άστεγους,  τους  εγκαταλελειμμένους  συνανθρώπους  μας,δίνουμε   ραντεβού,όλοι  μαζί  από τα σπίτια  μας  την Παρασκευή  3 Απριλίου  2020  στις  9 το βράδυ με το  εμβληματικό  και  επίκαιρο  «Τη υπερμάχω».

Ο Πρόεδρος της Παν. Ομ. Χορ. &Διευθ. Χορ.

Νίκος Ευθυμιάδης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις