Την Τετάρτη ψηφίζει η γερμανική Βουλή για τη βοήθεια προς την Ελλάδα

Κανένα σχόλιο

Ο πρόεδρος του κάτω σώματος του γερμανικού κοινοβουλίου απέστειλε πρόσκληση στους βουλευτές για ειδική συνεδρίαση την Τετάρτη το πρωί, ώστε να εγκρίνουν το νέο πρόγραμμα δανειακής βοήθειας προς την Ελλάδα ύψους 86 δισ. ευρώ

Ο Νόρμπερτ Λάμερτ έστειλε την επιστολή, η οποία έγινε γνωστή σε ρεπόρτερ του πρακτορείου Reuters, το Σάββατο το πρωί, μετά την απόφαση των 19 υπουργών Οικονομικών των χωρών – μελών της Ευρωζώνης να εγκρίνουν το πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα, την Παρασκευή.

Μολονότι δεν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η Μπούντεσταγκ να μην εγκρίνει το πρόγραμμα, η ψηφοφορία θα αποτελεί ένα τεστ για την κεντροδεξιά κοινοβουλευτική ομάδα των Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών, καθώς 65 βουλευτές του σχηματισμού του οποίου ηγείται η Άγκελα Μέρκελ είχαν αρνηθεί τον Ιούλιο να υποστηρίξουν τις διαπραγματεύσεις για ένα νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα.

"Sponsored links"

Η πιθανότητα να υπάρξουν νέες και μεγαλύτερες αντιδράσεις είναι μεγάλη, ειδικά επειδή δεν έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα διάσωσης

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις