Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου ξεκινά ο δεύτερος εκπαιδευτικός κύκλος εκμάθησης υπολογιστών σε άτομα 3ης ηλικίας – Ποιοι Δήμοι στην Κρήτη συμμετέχουν

Κανένα σχόλιο

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας CSI Institute, με την εκπαιδευτική αρωγή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, προσφέρουν τη δυνατότητα σε άτομα της τρίτης ηλικίας να εκπαιδευτούν δωρεάν, στη διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Από το Όλοι Μαζί Μπορούμε, ο Γιάννης Σπανολιός τόνισε ότι στόχος της δράσης είναι να συμμετάσχουν στα σεμινάρια οι «έφηβοι» της τρίτης ηλικίας και να καταλάβουν τις ακριβώς σημαίνει διαδίκτυο και πως μπορούν να λειτουργήσουν και να ψυχαγωγηθούν, χωρίς να μείνουν στο παρελθόν.

Η όλη δράση γίνεται με τη συμβολή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΕΔΕ) και χωρίς  να επιβαρύνει οικονομικά τους συμμετέχοντες.

"Sponsored links"

Κάθε εκπαιδευτική σειρά θα αποτελείται  από δύο διώρα μαθήματα την εβδομάδα επί ένα μήνα.Ο κάθε εκπαιδευόμενος θα παίρνει βεβαίωση σπουδών, αλλά και ένα εγχειρίδιο με βασικούς κανόνες ασφάλειας στο διαδίκτυο που θα προμηθεύονται δωρεάν.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο Δήμο τους για να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι Δήμοι στην κρήτη που συμμετέχουν είναι οι εξής:

Ηρακλείου Κρήτης: 2810 300161

Ρεθύμνου Κρήτης: 28310 55243

Χανίων Κρήτης: 28213 41628, 28213 41630

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις