14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Τις 10.000 έφτασαν οι αιτήσεις για μία θέση στο σπίτι του «Big Brother»

Ημερομηνία:

«Της κακομοίρας» γίνεται για μία θέση στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», οι αιτήσεις από νέους και νέες που επιθυμούν να κλειστούν για 15 εβδομάδες στο reality του Σκάι έφτασαν τις 10.000!

Ένας αριθμός που όχι μόνο προβληματίζει, αλλά και τρομάζει για την κατάντια της κοινωνίας μας! Σημεία των καιρών, θα μπορούσε να πει κανείς, αφού μέσα στην οικονομική κρίση τα πρότυπα που προωθούνται από την κοινωνία και τα media είναι το εύκολο χρήμα και η γρήγορη δημοσιότητα με οποιοδήποτε κόστος και οποιοδήποτε τίμημα, ακόμη και τον εκούσιο εγκλεισμό και την 24ωρη παρακολούθηση από κάμερες!

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου, λοιπόν, προχωρά δυναμικά για να αρχίσει ο «Μεγάλος Αδελφός» την Κυριακή 8 Μαρτίου ή την Κυριακή 15 Μαρτίου, ενώ στο σπίτι θα μπουν 16 διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι, σύμφωνα με τις φήμες, θέλουν να πληρώνονται με 1.200 ευρώ τον μήνα.

Σε εργοστάσιο στα Σπάτα

Να σημειωθεί ότι το σπίτι του «Big Brother», το οποίο θα στηθεί ως προκάτ στον χώρο ενός εργοστασίου στα Σπάτα, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή είναι εσωτερική του Σκάι και οι φήμες θέλουν να κοστίζει γύρω στα 3.500.000 ευρώ. Ο παρουσιαστής θα είναι ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης ενώ για τη φωνή του «Big Brother» λέγεται ότι έχει επιλεγεί ο ξάδελφος της Έλενας Παπαρίζου, Γιάννης Ράμος.

Το πρώτο τηλεοπτικό reality της ελληνικής τηλεόρασης που άρχισε να μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 επιστρέφει με πλήθος αλλαγών -θα υπάρξουν πολλές αποστολές μέσα στο σπίτι- και θα μεταδίδεται στη βραδινή ζώνη από τις 11 μ.μ. έως τη 01.00 π.μ. έχοντας απέναντί του τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 αλλά και το «MasterChef» του Star.

Την Κυριακή, το live πρόγραμμα του «Big Brother» θα βγαίνει απέναντι από το μουσικό σόου «Your Face Sounds Familiar» του ANT1 και… όποιος κερδίσει. Χθες, το κανάλι του Φαλήρου παρουσίασε και το τρέιλερ του «Big Brother» με κεντρικό σύνθημα «Ωρα να ξεφύγεις. Να προχωρήσεις. Να βγεις μπροστά. Να είσαι ο εαυτός σου. Χωρίς όρια, χωρίς τοίχους. Πάρε μια ανάσα και ζήσε το». Άραγε μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά τα ωραία και αξιόλογα μέσα από ένα reality παιχνίδι στο οποίο βασιλεύει η κλειδαρότρυπα;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...