17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Τι ήθελαν οι ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ διάσκορπες στο κέντρο της πόλης των Χανίων;

Ημερομηνία:

Αρκετοί ήταν οι πολίτες που απευθύνθηκαν στην εφημερίδα μας για να εκφράσουν την έκπληξή τους με την εικόνα ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ που ήταν διάσκορπες στην περιοχή γύρω από την πλατεία 1866 αλλά και κοντά στο Δημαρχείο Χανίων.

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν είχαν προηγηθεί κάποιου τύπου επεισόδια ενώ κάποιοι έκαναν την εικασία ότι βρίσκονται στα Χανιά εξαιτίας της πιθανότητας επεισοδίων κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Τελικά, κανένα από τα σενάρια δεν είχε βάση.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα στο Κλειστό του Κλαδισσού είχαμε το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο γυναικείο μπάσκετ. Έτσι, με εντολή της αστυνομίας και υπό τον φόβο επεισοδίων μεταξύ των οπαδών (ναι, ακόμη και στο γυναικείο μπάσκετ) στρατοπεδεύσαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από τους συνδέσμους των δύο ομάδων.

Στον αγώνα, η ομάδα του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε απόλυτα τον τίτλο του φαβορί και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης εις βάρος του Παναθηναϊκού (αγωνίζεται στην Α2) με τελικό σκορ 78 – 37, όπου το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:00 θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Λευκάδας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ