Τι απαντά το ΚΚΕ στην απάντηση του Αντιδημάρχου Πλατανιά για την καταγγελία περί προπηλακισμού μελών του ΚΚΕ

Κανένα σχόλιο

Απάντηση έστειλε ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλακωνάκης σχετικά με ανακοίνωση του ΚΚΕ που τον κατηγορούσε για “απαράδεκτη, τραμπουκική” συμπεριφορά  που έλαβε χώρα μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά  την Τρίτη 16-10-2018.

Όπως αναφερόταν σε σχετικό κείμενο:

Ο εν λόγω Αντιδήμαρχος με προπηλακισμούς, απειλές, λεκτική βία, ύβρεις και  χειροδικία κινήθηκε μετά το πέρας τις  συνεδρίασης,   απρόκλητα και  αναίτια  εναντίων στελεχών του ΚΚΕ που παρίσταντο  στην συνεδρίαση.

"Sponsored links"

Στην απάντησή του ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά σημειώνει ότι:

Κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου σε θέμα που αφορούσε την αποδοχή από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΗΠ) χρηματοδότησης ύψους 50.000,00€ για τη δημιουργία νέου τμήματος υποδοχής μικρών παιδιών του Δήμου μας, η παράταξη που πρόσκενται στο ΚΚΕ καταψήφισε την παραπάνω χρηματοδότηση.

Μετά τη λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου και κατά τη διάρκεια της αποχώρησής μου, μέλος της Τ.Ε.ΚΚΕ Χανίων, διαπληκτίστηκε μαζί μου στην αναφορά μου γιατί καταψήφισαν μια χρηματοδοτούμενη δράση κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου που τόσο προσφέρει στα παιδιά και στους γονείς της περιοχής.

Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε χειροδικία από μέρους μου, τα δε περί απαράδεκτων συμπεριφορών, τα επιστρέφω στον αποστολέα.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας που κάποιοι σκοπίμως διαστρεβλώνουν, για λόγους που αυτοί γνωρίζουν…

Η Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ απάντησε στην απάντηση του Αντιδήμαρχου Πλατανιά αναφέροντας τα εξής:

Με αφορμή τη δήλωση ( απάντηση ) του Αντιδημάρχου Πλατανιά  σχετικά με την ανακοίνωση της Τ.Ε Χανιών του ΚΚΕ και τα όσα ευτράπελα έγιναν εναντίον στελεχών και μελών της Τ.Ε Χανίων  του ΚΚΕ  ,το Γραφείο Τύπου της  Τ.Ε. Χανιών του ΚΚΕ  έχει να παραθέσει  τα εξής :

Όταν η ίδια η πραγματικότητα δεν μας βολεύει τότε τόσο το χειρότερο για αυτήν !!!αυτή την φράση μας θυμίζει η εν λόγω δήλωση του Αντιδημάρχου.

Για το περιστατικό προπηλακισμού και τραμπουκικής συμπεριφοράς που έγινε σε βάρος στελεχών μας έχουμε να πούμε ότι ,  δεν είναι πρώτη φορά που γινόμαστε αποδέκτες αντίστοιχων απρεπών συμπεριφορών  , όμως τώρα το ποτήρι ξεχείλισε .

"Sponsored links"

Η εκτροπή  του αντιδημάρχου έγινε  παρουσία και άλλων δημοτικών συμβούλων .

Εύλογα μας γεννάτε η απορία από πού και ως που θα λογοδοτούμε σε εσάς όταν δεν σας είναι αρεστές οι  πολιτικές  μας θέσεις , και από την στιγμή μάλιστα που οι δημόσιες τοποθετήσεις μας είναι πάντα συνοδευόμενες με επιχειρήματα .

Τέλος ,  προς αποκατάσταση της πραγματικότητας  όσο αφορά για τα θέματα των Επιχειρήσεων , όχι μόνο τώρα , αλλα πάντα έχουμε την  πολιτική θέση να μη συμφωνούμε με την ύπαρξη επιχειρήσεων στο Δήμο (αρα επιχειρηματική δραστηριότητα  , ενοίκια,  τροφεία, ανταποδοτικά τέλη  κτλ)  και οι δομές και τα πεδία δραστηριότητας που καλύπτουν  να περάσουν στις  υπηρεσίες του δήμου, με αύξηση της κρατικής  χρηματοδότησης και το απαιτούμενο μόνιμο προσωπικό για να καλύπτονται έτσι συνολικά οι  διευρυμένες ανάγκες των δημοτών και να εξασφαλίζονται  εργασιακές συνθήκες καλύτερες για τους εργαζόμενους .

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις