Τι είπαν η Όλγα και ο Φούχτελ

Κανένα σχόλιο

Η σύνδεση της τουριστικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, ήταν ένα από τα βασικά θέματα που συζήτησαν σήμερα η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας Χανς Φούχτελ. Όπως επισημάνθηκε το πιλοτικό πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί και σύντομα θα εισέρθει σε φάση υλοποίησης.

Συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ Ελλάδας Γερμανίας σε θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης των νέων και ανέργων στον τουριστικό κλάδο.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Φούχτελ θα έλθει στην Αθήνα περί τα τέλη Μαρτίου προκειμένου να υπογραφεί σχετική συμφωνία.

"Sponsored links"

Κατά την συνάντηση διαπιστώθηκε ότι μπορούν να αναληφθούν κοινές δράσεις που αφορούν: στις τουριστικές επενδύσεις στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας στον τουρισμό, στις διαδικασίες αναβάθμισης της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, στην εφαρμογή νέας τεχνολογίας σε όλο το εύρος των τουριστικών υπηρεσιών.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσίασε στον κ. Φούχτελ τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της κυβέρνησης στον τομέα δημιουργίας υποδομών, παροχής διευκολύνσεων σε επενδύσεις, και τους άξονες του νέου αναπτυξιακού προγράμματος της κυβέρνησης.

Επίσης, επεσήμανε στον Γερμανό υπουργό Εργασίας ότι η Ελλάδα επενδύει στην εξωστρέφεια, τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα, την πρωτογενή παραγωγή.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις