15.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Τι θα κάνει στα Χανιά ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντόνης

Ημερομηνία:

Στα Χανιά θα βρεθεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση με θέμα:«Ασφάλεια και Αντεγκληματική πολιτική: Μια προοδευτική απάντηση», που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, την Πέμπτη στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Κοντονής θα επισκεφθεί τα Δικαστήρια των Χανίων, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους Προϊσταμένους του Εφετείου, του Πρωτοδικείου, του Ειρηνοδικείου και της Εισαγγελίας καθώς και με εκπροσώπους του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων και του Δικηγορικού Συλλόγου.

Το πρόγραμμα του Υπουργού περιλαμβάνει επίσης επίσκεψη στην Αγροτική Φυλακή Αγιάς, ενώ θα παραστεί στην τελετή απονομής των Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Κατάρτισης στους 30 συμμετέχοντες του προγράμματος Μαγειρικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ.

Τέλος, την Κυριακή,ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης του Λασιθίου.

Πρόγραμμα εκδήλωσης: «Ασφάλεια και Αντεγκληματική πολιτική: Μια προοδευτική απάντηση»

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

Σταύρος Κοντονής, Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Αναστάσιος Βάμβουκας, Δήμαρχος Χανίων

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

Δημήτρης Αναγνωστάκης, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης

Αντώνης Μπαλωμενάκης, Δικηγόρος Χανίων, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Ευτύχης Φυτράκης, Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής

ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...