Τι κατέθεσε ο Αφγανός φίλος της Αγγελικής Πέτρου – Παιδοκτόνος: «Έχω μετανιώσει για όλα. Αγαπώ το παιδί μου. Ποιος πατέρας θα σκότωνε το παιδί του;»

Κανένα σχόλιο

Τις τελευταίες δραματικές ώρες που έζησε με την 28χρονη Αγγελική Πέτρου περιέγραψε ο Αφγανός σύντροφός της. Την κατάθεση του Αφγανού στους αστυνομικούς φέρνει στο φως αποκλειστικά το OPEN TV.

Διέμεναν μαζί περίπου 13 μήνες σε κατοικία στην περιοχή Κανόνι Κέρκυρας. Η Αντζελίνα ήθελε να επισκεφθεί τον πατέρα της λόγω των εορτών των Χριστουγέννων ενώ την προέτρεψε να μην πάει διότι ήταν βράδυ και γνώριζε ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της.  Αφού την άφησαν πλησίον της κατοικίας του πατέρα της, αναχώρησαν μαζί με τον (…) και του ζήτησε να τον αφήσει στη Γαρίτσα Κέρκυρας.

Την 20:35 κάλεσε τηλεφωνικά την Αντζελίνα και την ρώτησε αν είχε φτάσει στο σπίτι του πατέρα της. Αυτή του απάντησε πώς ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτό και ότι είχε οπτική επαφή με την κατοικία του πατέρα της. Ο σύντροφός της επικοινώνησε ξανά με την 28χρονη για να βεβαιωθεί ότι είχε φθάσει στο σπίτι του πατέρα της. Αυτό ήταν το τηλεφώνημα που φαίνεται να εκνεύρισε τον πατέρα, όπως περιγράφει στην κατάθεσή του ο Αφγανός.

"Sponsored links"

«Την 21.23 ώρα της ίδιας, την κάλεσε ξανά τηλεφωνικά με διάρκεια κλήσης 26 δευτερολέπτων. Την ρώτησε τι κάνει και του απάντησε ότι είναι στο σπίτι του πατέρα της ενώ ακουγόταν μέσα από το ακουστικό ότι ανέβαινε μια σκάλα. Τον ρώτησε τότε η Αντζελίνα πού είναι και της απάντησε ότι είναι στη Γαρίτσα. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους άκουγε μέσα από το ακουστικό να φωνάζει ο πατέρας της, δίχως να καταλαβαίνει ακριβώς τι έλεγε. Τότε η Αντζελίνα του ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο γιατί φωνάζει ο πατέρας και συγκεκριμένα την άκουσε να του απαντάει “απαγορεύεται και στο τηλέφωνο να του μιλάω;”. Μετά από αυτά έκλεισαν το τηλέφωνο.

Ο Αφγανός περιγράφει στην κατάθεσή του ότι είχαν συνεννοηθεί με την Αντζελίνα να βρεθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μόλις φύγει από το σπίτι της αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Βασίλης Νουλέζας, τονίζει ότι από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο εντολέας του άσκησε οποιασδήποτε μορφής βίας. «Δεν γνώριζε καν τον Αφγανό σύντροφό της ο πατέρας της», είπε ο δικηγόρος στην ίδια εκπομπή.

Στο μεταξύ, ο θετός πατέρας του συντρόφου της 28χρονης περιγράφει στην κατάθεσή του ότι το παιδί του έμενε με την Αντζελίνα περίπου έναν χρόνο και είχε σχέση μαζί του περίπου ενάμιση έτος. «Η Αντζελίνα δεν ήθελε να τους δει ο πατέρας της», αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του. «Την κάλεσα και εγώ στο τηλέφωνο, αλλά το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο», είπε, μεταξύ άλλων, ο θετός πατέρας του συντρόφου της.

Μία ακόμη συγγενής της 28χρονης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του OPEN. «Είχε γεννηθεί στην Αλβανία, και ο πατέρας της, όταν αυτή ήταν ενός έτους, χώρισε με τη μητέρα της». Η συγγενής της 28χρονης τονίζει: «Στις αρχές Δεκεμβρίου του έτους 2017 συνάντησα την Αντζελίνα. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι το προηγούμενο βράδυ ο πατέρας της την είχε διώξει από το σπίτι και είχε κοιμηθεί έξω. Αναγκάστηκε να κοιμηθεί στο κοτέτσι που είχε ο πατέρας της δίπλα από το σπίτι τους. Με τον πατέρα της μάλωναν συνέχεια και την είχε ξαναδιώξει από το σπίτι».

Στην εκπομπή μίλησε αποκλειστικά και ο πατέρας της 28χρονης, ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε το παιδί του. Στην αποκλειστική του συνέντευξη εμφανίστηκε μετανιωμένος για ό,τι έκανε, λέγοντας: «Έχω μετανιώσει για όλα. Αγαπώ το παιδί μου. Ποιος πατέρας θα σκότωνε το παιδί του;».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις