Τι λέει το ψήφισμα του Δήμου Χανίων ενάντια στην παραχώρηση ακινήτων του στο Υπερταμείο: “Δεν θα επιτρέψουμε οποιεσδήποτε λύσεις εκμετάλλευσής τους”

Κανένα σχόλιο

Με ευρεία πλειοψηφία υπερψηφίστηκε ψήφισμα ενάντια στην παραχώρηση ακινήτων του Δήμου Χανίων στο “Υπερταμείο”. Αν μη τι άλλο, μόνο και μόνο η επιλογή της φράσης “ο δήμος Χανίων διεκδικεί” φανερώνει την νέα κατάσταση που έχει διαμορφώσει η μεταβίβαση των ακινήτων αφού ακίνητα ιστορικής σημασίας για τα Χανιά πλέον πρέπει να διεκδικηθούν για να μην “αξιοποιηθούν”! Κατά τ’ άλλα οι Χανιώτες υπουργοί βλέπουν “fake news” και “πολύ φασαρία για το τίποτα”…

Διαβάστε το ψήφισμα:

Ο Δήμος Χανίων διεκδικεί σημαντικό αριθμό ακινήτων που πρόσφατα πέρασαν στην ΕΤΑΔ Α.Ε. και βρίσκονται εντός των διοικητικών του ορίων.

"Sponsored links"

Το αμέσως επόμενο διάστημα οι υπηρεσίες του Δήμου, θα προσκομίσουν ευκρινή λίστα με τα ακίνητα αυτά, σύμφωνα με την εντολή που ήδη έχουν λάβει και το Δ.Σ. Χανίων θα επιλέξει ποια από αυτά τα ακίνητα ενδιαφέρουν τον Δήμο, ώστε να ξεκινήσει άμεσα την διαδικασία διεκδίκησής της εξαίρεσής τους.

Στον κατάλογο αυτό συμπεριλαμβάνονται σημαντικά ακίνητα, ορισμένα εκ των οποίων είτε έχουν παραχωρηθεί στον Δήμο όπως το παλιό Τελωνείο, ακίνητα διεκδικούμενα όπως το πρώην πολεμικό μουσείο, αλλά και άλλα ακίνητα που ενδεχομένως παρουσιάζουν ενδιαφέρον για το Δήμο μας ή άλλους Δημόσιους φορείς.

Μεταξύ των ακινήτων αυτών βρίσκονται ακίνητα ιδιαίτερης ιστορικής αξίας όπως τα Νεώρια, αλλά και πολλά ακίνητα απαραίτητα στην ζωή της τοπικής μας κοινωνίας που χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια, ενώ άλλα που προγραμματίζουμε να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της κοινωνίας μας.

Δεν θα επιτρέψουμε οποιεσδήποτε λύσεις εκμετάλλευσής τους, πλην αυτών που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της κοινωνίας των Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις