Τι πάει να πει «παράνομη διακίνηση μεταναστών»;

Κανένα σχόλιο

Τι σημαίνει ο όρος; Δέμα που μεταφέρεται; Κοπάδι που το κατεβάζει ο βοσκός στο σφαγείο; Τι σημαίνει αλήθεια κύριοι εισαγγελείς; Με τις αυτεπάγγελτες διώξεις;

Πού ήταν οι διώξεις όταν «καθώς πρέπει» πολιτικοί μας έκλεβαν, λαδώνονταν και λεηλατούσαν; Πού ήταν οι «αυτεπάγγελτες διώξεις» αυτών που καταστρατηγούσαν το Δίκαιο και εφάρμοζαν το Άδικο; Πού ήταν οι αυτεπάγγελτες διώξεις όταν ξεπουλιόταν μοναστηριακές εκτάσεις σε ιδιωτικά συμφέροντα; Όταν οι πολιτικοί μας λαδώνονταν; Όταν, όταν, όταν…!

Τριακόσιοι άνθρωποι, τριακόσιες ξεχωριστές οντότητες, τριακόσια άτομα που σηκώνουν το ανάστημά τους στην υποτέλεια δεν είναι κοπάδι που υποκινείται ή που μεταφέρεται. Είναι άτομα με προσωπικότητα που μπορούν να σκέπτονται, να αποφασίζουν και να αγωνίζονται για την καλυτέρευση της ζωής τους. Και αγωνίζονται γι’ αυτό μέχρι θανάτου.

"Sponsored links"

Είναι άτομα που ξυπνούν τη συνείδησή τους και αποφασίζουν: «Ως εδώ. Δεν πάει άλλο!».

Πολύ μεγαλειώδες και ανώτερο. Αντιστέκονται παλεύοντας και όχι χάνοντας τον εαυτό τους, ξαπλωμένοι στις πολυθρόνες των σαλονιών τους σκοτώνοντας τον χρόνο τους στις οθόνες του Big Brother. Παρακολουθώντας ηλίθιες ειδήσεις τύπου «Αχ Κούλα» ποτιζόμενοι με το δηλητήριο που στάζει το φίδι που επωάσθηκε από το αυγό του. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! Ο φασισμός που τον επώασε, τον ζέστανε και τον ανάστησε η ανοχή μας.

Φτάνει πια! Ως εδώ!

300 άνθρωποι δεν είναι κοπάδι, κύριοι κυβερνήτες. Θα μας χάσετε. Θα τα χάσετε. Θα μας βρείτε μπροστά σας. Δεν θα σας διευκολύνομε θυσιάζοντας την πολύτιμη ζωή μας πηδώντας αθόρυβα, χωρίς όνομα απ’ τις ταράτσες των κτιρίων, τις γέφυρες των εθνικών οδών, τις προβλήτες των λιμανιών.

Δεν θα φύγουμε έτσι αθόρυβα. Προτιμούμε να φύγουμε όλοι σε μια απεργία πείνας συμπαραστεκόμενοι στο δικαίωμα της ζωής που είναι ίδιο για όλους τους ανθρώπους.

Θα μας βρείτε μπροστά σας! Θα το δείτε.

Α.Κ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις