17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Τι πρόδωσε τον δολοφόνο Γ. Παρασκάκη: Πήγε τα ματωμένα ρούχα σε σπίτι συγγενή, όμως βρέθηκε αίμα της Suzanne Eaton σε παπούτσι του

Ημερομηνία:

Νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της Suzanne Eaton έφερε στο φως το δελτίο του Alpha. Πριν από την ομολογία του 27χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη οι αστυνομικοί είχαν βεβαιωθεί για την ενοχή του καθώς τον είχε «προδώσει» το ίδιο του το αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν το αυτοκίνητό του που… μίλησε καθώς ενώ εξωτερικά ήταν πάρα πολύ βρώμικο, το πορτ μπαγκάζ ήταν πεντακάθαρο, πρόσφατα πλυμένο και ανέδιδε πολύ δυνατή μυρωδιά χλωρίνης! Έτσι οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν ότι ο 27χρονος ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν.

Παράλληλα όπως προκύπτει από την έρευνα, ο δράστης μετά τη δολοφονία πήγε τα ματωμένα ρούχα του σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και τα έπλυνε. Όμως από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας προέκυψε ότι στο παπούτσι του υπήρχε αίμα της άτυχης Suzanne Eaton.

Ο δράστης, εξάλλου, είχε προσαχθεί έπειτα από καταγγελίες περιοίκων που τον είδαν να βάζει φωτιά σε περιοχή κοντά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε παραδεχτεί την ενοχή του και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι του άρεσε να ακούει τον ήχο από τις σειρήνες των οχημάτων της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...