Τι συμβαίνει άραγε; Υγειονομικοί στην Κρήτη κλείνουν ραντεβού αλλά δεν εμφανίζονται

Κανένα σχόλιο

Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά πλέον στα νοσοκομεία της Κρήτης και όλο το πράγμα έχει αποκτήσει πλέον ένα ρυθμό για να ολοκληρωθεί προς το τέλος του μήνα. Και όλοι που έχουν δηλώσει ότι θα εμβολιαστούν με μεγάλη συνέπεια προσέρχονται. Όλοι; Οχι ακριβώς όπως μαθαίνω. Κάποιοι έχουν δηλώσει να εμβολιαστούν , αλλά στο καθορισμένο ραντεβού δεν εμφανίζονται! Με τον κίνδυνο και να χαθεί πολύτιμος χρόνος, αλλά και…δόσεις εμβολίου που ετοιμάζονται! Και γι αυτό επανέρχονται οι σκέψεις να γινόταν υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους υγειονομικούς.

Μάλιστα ήδη σε σχετικά φόρα των νοσοκομείων γίνονται σχετικές εκκλήσεις , όπως αυτή “Παράκληση προς όσους δε σκοπεύουν να προσέλθουν στο προγραμματισμένο ραντεβού για τον εμβολιασμό να ενημερώνουν εγκαίρως το εμβολιαστικό κέντρο ώστε να καλείται κάποιος άλλος στη θέση τους και να μη χάνονται ραντεβού και δόσεις εμβολίου!”

Τι συμβαίνει άραγε; Αμέλεια; Ασυνέπεια ή εσκεμμένο στρίβειν του εμβολιασμού; Έμπειρος νοσοκομειακός παράγων μου έλεγε ότι “φυσικά υπάρχουν και οι ξεχασιάρηδες, αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με κάποιους που αρχικά πίστευαν ότι “για τους ανθρώπους στα νοσοκομεία ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός. Δήλωναν και τώρα που κατάλαβαν ότι είναι προαιρετικό το εμβόλιο την κάνουν την τελευταία στιγμή”!

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις