Τοπίο στην ομίχλη και στην σκόνη χθες στα Χανιά – 15 μοναδικές φωτογραφίες

Κανένα σχόλιο

Τοπίο κινηματογραφικό, και εξαιρετικά ατμοσφαιρικό χθες στα Χανιά λόγω του συνδυασμού υψηλής υγρασίας και της συνεπακόλουθης ομίχλης και του συνδυασμού αυτής με την αφρικάνικη σκόνη.

Το μείγμα αυτό πλάκωσε σημεία του νομού δημιουργώντας τοπίο βγαλμένα από κάποια ταινία θρίλερ.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι του δημοσιογράφου και φωτογράφου Νίκου Αγγελάκη και αν μη τι άλλο με την ομορφιά τους αποτυπώνουν το θέαμα που είδαν χθες πολλοί Χανιώτες.

"Sponsored links"

Οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν κυρίως στην περιοχή των Κουνουπιδιανών και στους Τάφους των Βενιζέλων όπου το φαινόμενο ήταν πιο έντονο.

Δείτε τις:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις