“Τουρισμός και Περιβάλλον”: Την Τετάρτη η ημερίδα της Νέας Δημοκρατίας Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ημερίδα με θέμα «Τουρισμός και Περιβάλλον: Πολιτική για μια βιώσιμη ανάπτυξη» διοργανώνει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Χανίων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του ΕΒΕΧ.

Κεντρικοί  ομιλητές θα είναι ο Σκρέκας Κωνσταντίνος, πρώην υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής Τρικάλων, Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΝΔ και ο Κόνσολας Μάνος, βουλευτής Δωδεκανήσου, Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ, Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις