Του συνωστισμού στην πανεκπαιδευτική διαδήλωση στην Αθήνα | Φωτός+Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Προβληματισμό δημιουργούν οι εικονες από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Την ευθύνη του συλλαλητηρίου έχουν φοιτητικού συλλόγοι, ομοσπονδίες εκπαιδευτικών και μαθητικών οργανώσεις που τάσσονται απέναντι στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ.

Το συλλαλητήριο προγραμματίστηκε στο φόντο και της πρόσφατης ανακοίνωσης του Αρχηγού της ΕΛΑΣ για απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων,

Οι εικόνες από το συλλαλητήριο σίγουρα προκαλούν προβληματισμό καθώς λόγω και της μαζικής συμμετοχής είναι ξεκάθαρο ότι πέραν των μασκών, δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας.

"Sponsored links"

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας, ζητούν την ​επαναλειτουργία των σχολών με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

«Αποτελεί κοροϊδία, η κυβέρνηση που δεν έχει πάρει κανένα μέτρο προστασίας στους χώρους δουλειάς, στις σχολές και τα σχολεία, στα ΜΜΜ, να επικαλείται την απαγόρευση των συναθροίσεων για την «προστασία της δημόσιας υγείας»!!

Ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτή η εξέλιξη αποτελεί πολιτική επιλογή και ομολογία ότι ο αυταρχισμός και η καταστολή είναι μόνιμο συστατικό στοιχείο της πολιτικής τους, που έρχεται να βάλει ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια και φραγμούς στις σπουδές μας!

Το σχέδιο της κυβέρνησης για «δια ζώσης καταστολή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση» δε θα περάσει!» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας.

Με πληροφορίες από topontiki.gr

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις