15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Το Ειρηνοδικείο Χανίων δικαιώνει οικογένεια οφειλετών

Ημερομηνία:

Στο Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, απευθύνθηκε οικογένεια οφειλετών, με 2 δάνειο σε 1  τράπεζες και συνολική οφειλή που ανέρχεται στο ποσό των 70.000,00 ευρώ.

Το Ειρηνοδικείο Χανίων δικαίωσε οικογένεια οφειλετών με την εξής απόφαση: ο αιτών θα πληρώνει για 3 έτη και 2 μήνες το ποσό των 200 ευρώ το μήνα και μέσα στο επόμενο έτος από τη λήξη του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος, το ποσό συνολικά των 200 ευρώ άπαξ ή σε δόσεις. Μετά την αποπληρωμή των χρημάτων αυτών απαλλάσσεται πλήρως από τη συνοφειλή του σε στεγαστικό δάνειο, λόγω έλλειψης κύριας κατοικίας προς διάσωση.

Η αιτούσα θα πληρώνει για 3 έτη και 2 μήνες το ποσό των 300 ευρώ το μήνα και μέσα στο επόμενο έτος από τη λήξη του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος το ποσό συνολικά των 4.400 ευρώ άπαξ ή σε δόσεις. Μετά την αποπληρωμή των χρημάτων αυτών θα ξεκινήσουν οι δόσεις της ρύθμισης για τη διάσωση της κύριας κατοικίας της ύψους 316,18 ευρώ το μήνα για 144 μηνιαίες δόσεις (12 έτη).

Οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, μπορούν είτε να επισκεφθούν τα γραφεία του Τοπικού Παραρτήματος Χανίων καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός ΤΕΤΑΡΤΗΣ  ώρες 10.30 – 13.00 και Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 18.30 – 21.00 ή να επικοινωνήσουν με την Ένωση στη Δ/νση: ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 68,  731 00 ΧΑΝΙΑ

Τηλ. : 2821086245  Φαξ : 2821086245

e-mail: chania.peeke@gmail.com  www.eeke.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ