Το ενδιαφέρον των πολιτών για τον ΒΟΑΚ παραμένει έντονο μέσω και της πρωτοβουλίας “Μεσαίο Διάζωμα Κρήτης”

Κανένα σχόλιο

Μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες η πρωτοβουλία “Μεσαίο Διάζωμα Κρήτης” έχει φθάσει πλέον κοντά στα 6.000 likes, χαρακτηριστικό αν μη τι άλλο του ενδιαφέροντος των πολιτών της Κρήτης για το θέμα του ΒΟΑΚ και τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, συναντήσεις μεταξύ μελών της πρωτοβουλίας και εκπροσώπων της Περιφέρειας αλλά και άλλων αρχών έχουν ήδη προγραμματιστεί με σκοπό την τοποθέτηση μεσαίου διαζώματος σε επικίνδυνα σημεία του ΒΟΑΚ.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, πέρα από τις συναντήσεις με αρμόδιους της Περιφέρειας που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα, έχει ετοιμαστεί και επιστολή η οποία στάλθηκε στην εταιρεία “μικρογεύματα Γρηγόρης” για την χρηματοδότηση της δαπάνης δημιουργίας και εκτύπωσης 10.000 αυτοκόλλητων της πρωτοβουλίας “Μεσαίο Διάζωμα Κρήτης” τα οποία θα διαθέτουν στους πολίτες μέσω των καταστημάτων τους. Την επιστολή υπογράφει ο Γιώργος Μυλωνογιάννης, εμπνευστής της πρωτοβουλίας.

"Sponsored links"

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Το «Μεσαίο Διάζωμα Κρήτης» είναι ένας υπό ίδρυση Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός με μοναδικό σκοπό την τοποθέτηση τμημάτων μεσαίου στηθαίου στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης. Η ανάγκη μας για αυτή την ενέργεια ήρθε μετά από την αγανάκτηση μας απέναντι στη μάστιγα των θυμάτων της ασφάλτου, και συγκεκριμένα του ΒΟΑΚ, που καθημερινά αυξάνονται και λύση δεν βλέπουμε να έρχεται από κανένα φορέα που τους αφορά.

Η αποστολή μας και στόχο μας είναι η μείωση κατα 55% των θανατηφόρων τροχαίων που έχουν πετύχει παντού όπου εχει τοποθετηθεί μεσαίο στηθαίο σε αντίστοιχους αυτοκινητόδρομους. Μια φαινομενικά πολύ απλή αποστολή, που όμως χρειαζόμαστε στήριξη ηθική αλλά και κυρίως οικονομική αφού όλη αυτή η ενέργεια θα βασιστεί σε χορηγίες και δωρεές.

Θετικό σημάδι, είναι ότι από την πρώτη στιγμή που κινηθήκαμε μεσα από τα κοινωνικά δίκτυα (facebook) βρήκαμε απήχηση και υποστήριξη από μια τεράστια μερίδα κόσμου και ενδεικτικά σας αναφέρω ότι το πρώτο 24ωρο είχαμε 60.000 ανθρώπους που παρακολουθούσαν την σελίδα μας και τις εξελίξεις.

Βασικό είναι ότι εχουμε στα χέρια μας μελέτες που υποδεικνύουν τα πιο επικίνδυνα σημεία του ΒΟΑΚ και γνώμες ειδικών που ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, συμφωνούν ότι η τοποθέτηση μερικών εκατοντάδων μέτρων στηθαίου , θα έσωνε πολλές ζωές από τις πλαγιομετωπικές συγκρούσεις που συμβαίνουν και ελπίζουμε να βοηθήσουμε την πολιτεία να δεί τις σωστές προτεραιότητες.

Σε αυτή μας την προσπάθεια, και θέλοντας να επικοινωνήσουμε σε ακόμα περισσότερο κόσμο την ενέργειά μας θα θέλαμε από την εταιρεία σας να καλύψει την οικονομική δαπάνη για την κατασκευή αυτοκόλλητου το οποίο θα διαθέτετε εσείς στους πελάτες των καταστημάτων σας.

To κόστος για 10.000 αυτοκόλλητα είναι 990 ευρω (+ΦΠΑ). Οι προδιαγραφές για το αυτοκόλλητο (σε περίπτωση που θα θέλατε απευθείας ανάθεση της κατασκευής τους σε δικό σας συνεργάτη), είναι: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ PVC Φ12_ (διαμετρος 12εκ) Τετράχρωμο με Επεξεργασία : πλαστικοποίηση mat, κοπτικό & χάραξη

Σε περίπτωση πάλι που θα συμφωνήσετε να γίνει η παραγγελία στον δικό μας συνεργάτη, το τιμολόγιο της δαπάνης θα κοπεί στα στοιχεία της εταιρείας σας απευθείας.

"Sponsored links"

Φυσικά η εταιρεία σας θα αναφέρετε σαν «υποστηρικτής» της προσπάθειάς μας αυτής σε όλα τα ΜΜΕ και το έντυπο προωθητικό υλικό που θα ακολουθήσει στη συνέχεια (και άμεσα), στις συνεντεύξεις και τις παρουσιάσεις που κατά καιρούς θα γίνονται από τηλεοπτικά μέσα σε όλη την Ελλάδα, αφού η κίνησή μας αυτή είναι πρωτοπόρα για την χώρα μας και με πολύ μεγάλη απήχηση.

Ελπίζουμε να σας βρούμε στο πλάι μας, υποστηρικτή και συνοδοιπόρο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις