Το Εργαστήριο Σκίτσου Χανίων και το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο Duende, μπλέκουν τις τέχνες μεταξύ τους

Κανένα σχόλιο

Το Εργαστήριο Σκίτσου Χανίων και το Καλλιτεχνικό Εργαστήριο Duende, αποφάσισαν να μπλέξουν τις τέχνες μεταξύ τους.

Σαν τα κομμάτια ενός παζλ που δημιουργούν όλα μαζί μια μεγαλύτερη εικόνα, έτσι, αυτό το καλοκαίρι, ζωγραφική, κόμικ, χειροτεχνίες, κινούμενο σχέδιο, πηλός, αλλά και ρομποτική, δημιουργική γραφή, κατασκευή επιτραπέζιου παιχνιδιού, μπλέκονται μεταξύ τους, με σκοπό την δημιουργία πολλών όμορφων πρότζεκτ.

Κάθε εβδομάδα, κάτω από μια κοινή θεματική, παιδιά ηλικίας 5 εως 13 ετών, από τις 8.00 μέχρι τις 14.00, θα έρθουν σε επαφή με όλα τα παραπάνω, θα εκφραστούν καλλιτεχνικά, και θα δημιουργήσουν τα δικά τους έργα. Μια επιλογή από τα καλύτερα έργα θα εκτεθεί στο “2o Chania Cartoon & Animation Festival”.

"Sponsored links"

Πληροφορίες – Εγγραφες : 690.91.59.186 – 698.83.76.654

info@stop-motion.gr

αλλά και στις σελίδες των εργαστηρίων

facebook.com/ergastirio.skitsou

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις