Το Εργατικό Κέντρο Χανίων δίπλα στους 24 εργαζόμενους στην Τράπεζα Πειραιώς που απολύθηκαν επειδή δεν ήθελαν να μετακινηθούν σε εταιρεία διαχείρισης “κόκκινων” δανείων

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων πίσω από τις απολύσεις των 24 εργαζόμενων στην Τράπεζα Πειραιώς κρύβεται η άρνησή τους να μετακινηθούν σε εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαχείριση των “κόκκινων” δανείων.

Διαβάστε τι αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Το Εργατ/κό Κέντρο Χανίων καταγγέλλει τις παράνομες απολύσεις των 24 συναδέλφων στην Τράπεζα Πειραιώς οι οποίες έγιναν λόγω του ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν ήθελαν να μετακινηθούν στην Intrum, εταιρεία η οποία ανέλαβε την διαχείριση των «κόκκινων» δανείων.

"Sponsored links"

Αυτές οι απολύσεις αποτελούν απαράδεκτη παραβίαση της γραπτής συμφωνίας ανάμεσα στην Τράπεζα, την Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ) και του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς(ΣΕΤΠ).

Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς και στηρίζουμε την απεργία που έχει προκυρήξει η ΟΤΟΕ στις 5 Δεκεμβρίου ενάντια στις πρακτικές της συγκεκριμένης τράπεζας. Οι τράπεζες πρέπει να στηρίξουν την πραγματική οικονομία και την κοινωνική συνοχή και όχι να θυσιάζουν εργαζομένους στον βωμό του κέρδους των τραπεζιτών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις