27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων ζητά από τους ντελιβεράδες οργανωθούν αλλά και να σέβονται τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο νομού Χανίων αναφέρεται στο θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε ντελιβερά και ζητά την οργάνωσή τους αλλά και να σέβονται τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αναφέρει σχετικά:

Δυστυχώς για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές… Χθες τη νύχτα λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, σημειώθηκε νέο εργατικό ατύχημα (τροχαίο) στην πόλη μας, όταν δύο δίκυκλα τα οποία οδηγούσαν συνάδελφοι διανομείς (delivery) συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Νεκρός από την σύγκρουση των δύο οχημάτων είναι ο οδηγός του ενός δικύκλου 21 χρόνων.

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων είχε κρούσει των κώδωνα του κινδύνου και στο παρελθόν για τους κινδύνους που διατρέχουν οι συνάδελφοι διανομείς (delivery) οι οποίοι εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες παίζοντας καθημερινά τη ζωή τους «κορώνα γράμματα» για τα φιλοδωρήματα που παίρνουν για μεροκάματα.

Είναι καιρός επιτέλους να μαζευτούν για να συζητήσουν τα προβλήματα που τους αφορούν, πόσο μάλιστα για τις ζωές τους.

Να ανταποκριθούν όλοι οι συνάδελφοι διανομείς στο κάλεσμα που έχει γίνει από τους ίδιους την Κυριακή στις 20-1-2019 και ώρα 9.00 το πρωί και στην επαναληπτική στις 7.00 το απόγευμα  την ίδια ημέρα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων.

Είναι επιτακτική ανάγκη να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία μας, και ειδικά οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι (delivery) τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Το οφείλουμε στις οικογένειές μας, στα παιδιά μας.

Το Δ.Σ. του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου και εύχεται για άλλη μια φορά αυτό το εργατικό δυστύχημα να είναι το τελευταίο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φόροι, φόροι, φόροι παντού! Και κουράγιο παλληκάρια… Σύνταξη στα 72

Μας τους ανακοινώνουν τόσο απλά στα δελτία ειδήσεων. Τόσο...

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την...

Κρήτη: Μοναξιά, άγχος και θλίψη βιώνουν οι Κρητικοί – Μεγαλύτερο πρόβλημα στην ενδοχώρα

Οι αγχώδεις διαταραχές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας πάρα...