Το Εργατικό Κέντρο Χανίων καλεί στη συγκέντρωση συμπαράστασης στους απολυμένους της ΕΡΑ – EPT

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ν. Χανίων καλεί στη συγκέντρωση συμπαράστασης στον αγώνα των απολυμένων της ΕΡT και ΕΡΑ Χανίων.

Πιο αναλυτικά:

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων και το Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. Χανίων συμπαραστέκεται στο αγώνα των απολυμένων της ΕΡΤ και της ΕΡΑ Χανίων.

"Sponsored links"

Από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε την πολιτική του «Μαύρου» στην Ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση ως πλέον αντιδημοκρατική.

Απαιτούμε λοιπόν από την κυβέρνηση να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της, για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ και επαναπρόσληψης των απολυμένων εργαζομένων, χωρίς προαπαιτούμενα και θολές σελίδες.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι απολυμένοι της ΕΡΑ Χανίων την Τετάρτη 11-2-2015 στις 18.00’ στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις