Το Εργατικό Κέντρο Χανίων στηρίζει την κινητοποίηση του Σωματείου Επισιτισμού έξω από το Εργατικό Κέντρο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων με ανακοίνωσή του εκφράζει την στήριξή του την κινητοποίηση που οργανώνει το Σωματείο Επισιτισμού έξω από το Εργατικό Κέντρο την Πέμπτη 25-06-2020 και ώρα 7.00 μ.μ.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι στον κλάδο του τουρισμού – επισιτισμού έχουν μείνει χωρίς εισόδημα, πλην εκείνων που πήραν την παράταση του επιδόματος του ΟΑΕΔ που δεν ήταν αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

"Sponsored links"

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:

  • Κατάργηση όλων των αντεργατικών ΠΝΠ
  • Καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους  εργαζόμενους για όλο το διάστημα που δεν θα απασχοληθούν από τους εργοδότες τους λόγω αναστολής της σύμβασης εργασίας τους
  • Κάλυψη από τον κρατικό προϋπολογισμό της ασφαλιστικής δαπάνης εργοδότη και εργαζομένου
  • Να τηρηθούν υποχρεωτικά όλες οι κλαδικές συλλογικές συμβάσεις στα Ξενοδοχεία και στα επισιτιστικά καταστήματα
  • Έκπτωση ενοικίου πρώτης κατοικίας, πάγωμα δανειακών οφειλών και τραπεζικών απαιτήσεων
  • Επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις
  • προστασία των θέσεων εργασίας για το έτος 2021 με βάση την ανασταλείσα, ή όπως άλλως λειτουργούσα σύμβαση κατά την τουριστική περίοδο του 2020
  • Εξειδίκευση μέτρων υγείας και ασφάλειας της εργασίας

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Χανίων 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις