Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ν. Χανίων καλεί στην κινητοποίηση της Κυριακής στις Βάσεις της Σούδας

Κανένα σχόλιο

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, καλεί τους εργαζομένους των Χανίων να συμμετέχουν στην Παγκρήτια  Κινητοποίηση στην Αμερικανονατοϊκή Βάση στη Σούδα την Κυριακή 13 Μάη, με προσυγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς που διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

ü  Καταδικάζουμε τις πυραυλικές επιθέσεις στην γειτονική μας Συρία, επιθέσεις που έχουν σαν μοναδικό αποτέλεσμα ένα νέο κύμα με χιλιάδες πρόσφυγες και πιθανόν και κάποιες νέες τρομοκρατικές ενέργειες ανά τον κόσμο, με θύματα δεκάδες αθώους συνανθρώπους μας, αλλά  και μικρά παιδιά.

"Sponsored links"

Όλοι μαζί ενάντια στις πολεμικές επεμβάσεις.

Καμιά αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.

Καμιά συμμετοχή της Χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Προσυγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις