«Το Θαλασσοπαρέακι»: Η καλύτερη παρέα για τους μικρούς επιβάτες από την ΑΝΕΚ LINES

Κανένα σχόλιο

H ANEK LINES, σαλπάρει σε Κρήτη, Αιγαίο, Αδριατική και προσφέρει δωρεάν στα μικρά παιδιά  ένα μοναδικό έντυπο  δημιουργικής απασχόλησης, με πρωτότυπες ζωγραφιές & εκπαιδευτικό πρόσημο,  «Το Θαλασσοπαρέακι».

Αντλώντας έμπνευση από το θαλάσσιο περιβάλλον, η ΑΝΕΚ LINES δημιούργησε τέσσερις μοναδικούς χαρακτήρες που όχι μόνο «κρατάνε τους μικρούς επιβάτες μακριά από τους μπελάδες» αλλά τους μαθαίνουν σημαντικά πράγματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Έτσι στις 20 σελίδες του εντύπου, ο κύριος Χταποδάκης, η κυρία Δελφινάκη, η δεσποινίς Ιπποκαμπάκη και ο κύριος Μπαρμπουνάκης χρωματίζουν, βάζουν γρίφους και παίζουν μαζί με τα παιδιά διασκεδαστικά παιχνίδια!

"Sponsored links"

Τα παιδιά, βάζουν χρώμα και φαντασία για να ζωντανέψουν την πιο ξεχωριστή παρέα του βυθού η οποία θα βρίσκεται μαζί τους σε όλο το ταξίδι, ενώ μαθαίνουν τα πάντα για την προστασία των θαλασσών με τον πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο!

«Το Θαλασσοπαρέακι», που είναι δίγλωσσο – ελληνικά και αγγλικά – μαζί με ένα σετ από ξυλομπογιές και ξύστρα διατίθεται από την ΑΝΕΚ δωρεάν σε όλα τα παιδιά που ταξιδεύουν με τα πλοία της, στις γραμμές  εσωτερικού και εξωτερικού.

Η ΑΝΕΚ LINES, με ευθύνη απέναντι στις μελλοντικές γενιές και ευαισθησία για το περιβάλλον σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας της, συμβάλλει στην εκπαίδευση των μικρών μας φίλων σε ζητήματα που αφορούν στον φυσικό πλούτο, ενισχύοντας την περιβαλλοντική τους συνείδηση.

Με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, «Το Θαλασσοπαρεάκι», συντροφεύει τα παιδιά και κάνει κάθε ταξίδι μια μοναδική περιπέτεια, με την υπογραφή της ANEK LINES

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις