Το ΙΝ.ΚΑ γίνεται ΣΥΝ.ΚΑ, για να μην επιβαρρυνθούν τα μέλη του συνεταιρισμού

Κανένα σχόλιο

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΙΝ.ΚΑ θα λέγεται πλέον ΣΥΝ.ΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας της απόφασης της Ένωσης Νέο ΙΝΚΑ να αυξήσει το ποσό των 60.000 ευρώ της συνδρομής σε 120.000 ευρώ, και αφότου έγιναν διαπραγματεύσεις δίχως να καταλήξουν σε συμφωνία, πάρθηκε η απόφαση, αντί να επιβαρρυνθούν τα μέλη με ένα επιπλέον ποσό ετησίας για να παραμείνουν μέλη στο Νέο ΙΝΚΑ, να διακοπεί η συμφωνία και να αλλάξουν οι όροι του καταστατικού.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Απόστολος Αλεξάκης:

"Sponsored links"

“Επειδή έχουμε πρόβλημα με το Νέο ΙΝΚΑ, όσον αφορά τα χρήματα που κάθε χρόνο του στέλνουμε, 60.000 ευρώ και τώρα ζητάνε αύξηση, αποφασίσαμε τις αλλαγές».

Ολόκληρη η νέα επωνυμία του συνεταιρισμού είναι:

Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Καταναλωτών Κρήτης, με τους διακριτικούς όρους ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης Π.Ε., ΣΥΝ.ΚΑ Σούπερ Μάρκετ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις