Το καλοκαίρι στα Σεϊτάν Λιμάνια κι όταν χιονίσει στον Ομαλό | Φωτογραφία

Κανένα σχόλιο

Η απομονωμένη παραλία στα Σεϊτάν Λιμάνια τα τελευταία χρόνια έχει γίνει διάσημη. Και όταν πιάνουν οι ζέστες, κόσμος απ’ όλη τη χώρα σπεύδει με τα αυτοκίνητα να καταλήξει στη μικρή παραλία με τους παραθεριστές στην κυριολεξία να μη βρίσκουν τόπο να βάλουν τις πετσέτες τους.

Το χειμώνα όμως άλλοι τόποι προσελκύουν την προσοχή. Ο Ομαλός είναι σίγουρα ένας από αυτούς.

Τις τελευταίες ημέρες χιόνισε και οι Χανιώτες, εκμεταλλευόμενοι και τις τελευταίες ημέρες των εορτών κατευθύνθηκαν μαζικά προς τον Ομαλό.

"Sponsored links"

Κι όπως το καλοκαίρι γινόταν χαμός στα Σεϊτάν Λιμάνια, στο Μπάλο και στο Ελαφονήσι, με το πρώτο καλό χιόνι, χαμός γίνεται στον Ομαλό.

Η φωτογραφία του Νίκου Ζωγραφάκη αν μη τι άλλο αποτυπώνει την κυκλοφοριακή συμφόρηση στα 1.000 μέτρα ύψος με τα οχήματα να σχηματίζουν ατελείωτες ουρές:

Ατελείωτες οι ωρές προς Ομαλό – Φωτογραφία: Νίκος Ζωγραφάκης

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις