Το Κουρδικό

Κανένα σχόλιο

Όταν ο κ. Σημίτης και ο Θ. Πάγκαλος παρέδιδαν τον ηρωικό Οτσαλάν στους Τούρκους. Όταν συνέβαινε αυτό το φοβερό ανοσιούργημα κόντρα και ενάντια στις παραδόσεις μας. Δεν το είδαμε ότι η προδοσία ήταν διεθνής;
Ο κ. Σημίτης, πιστός υποτακτικός των ξένων, παρέβη όχι μόνο τις παραδόσεις, αλλά έσπασε και τις μυστικές συμφωνίες που είχε πετύχει ο Ανδρέας Παπανδρέου με Κούρδους, Συρία και Αρμενία.

Στη συνέχεια ο κ. Σημίτης ολοκληρώνοντας το καταστροφικό του έργο άφησε να ατονήσει και να απαξιωθεί το ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδας – Κύπρου.

Μ’ όλα αυτά και άλλα, δυστυχώς θρέψαμε το θηρίο για τα καλά και τώρα κρυφτήκαμε στα βρακιά των Φράγκων, με συγχωρείτε, την Ευρωπαίων. Αυτών που ποτέ, πέρα από φραστικές ατάκες, δεν έχουν κάνει τίποτα ουσιαστικό και είναι σχεδόν ανύπαρκτοι και μη υπολογίσιμοι και για τον Ερντογάν ακόμη που τους εκβιάζει όλους μαζί.

"Sponsored links"

Αυτά και ο Θεός βοηθός

Ν.Α.Ν.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις