Το κρητικό κρασί στις ΗΠΑ

Κανένα σχόλιο

Οι οινοποιοί της Κρήτης ετοιμάζονται να επισκεφτούν τη Νέα Υόρκη στις 23 Ιουνίου και την Βοστόνη στις 25 Ιουνίου, οργανώνοντας δυο εξειδικευμένα master class γευσιγνωσίας Κρητικών Οίνων.

Παρουσιάζοντας πάνω από 20 κρητικά κρασιά με γεωγραφική ένδειξη ΠΟΠ και ΠΓΕ , οι Κρητικές ποικιλίες θα έχουν την τιμητική τους, υπογραμμίζοντας τις ιδιαιτερότητες του Κρητικού Αμπελώνα αλλά και το εξαιρετικό ποιοτικό τους επίπεδο.

Η εκδήλωση στην Νέα Υόρκη θα γίνει στο εστιατόριο “The Gander”, και στην Βοστόνη στο εστιατόριο “Bistro du midi”. Απευθύνεται αποκλειστικά σε δημοσιογράφους, εισαγωγείς και επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και οίνου.

"Sponsored links"

winesofcrete_usa02

Το πάνελ των ομιλητών αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου: Kamal Kouiri, Wine Director – εστιατόριο Molyvos, Robin Kelley O’Connor, CWS, CWE, David Ransom, δημοσιογράφος οίνου και την αποστολή των Κρητικών Οινοποιείων (Wines of Crete), που αποτελείται από τους: Στυλιανού Γιάννη, οινοποιό,  Αστυρακάκη Στέλλα, project manager Δικτύου Οινοποιών και Σικιαρίδη Αλέξανδρο, συνεργάτη Οινοποιείου Στραταριδάκη και marketing specialist.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.winesofcrete.gr . Η δράση πραγματοποιείται με την συγχρηματοδότηση Εθνικών και Ευρωπαϊκών πόρων.

winesofcrete_usa01

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις